Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62721
Title: Дослідження використання мережних команд та ip-адрес
Authors: Міскевич, Оксана
Keywords: команда
утиліта
маршрут
пошук
Issue Date: 2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Міскевич О.І. Дослідження використання мережних команд та ip-адрес / О.І.Міскевич // Комп’ютерні системи та мережні технології : ХІІІ Міжнар. науково-практ. конф. - Національний авіаційний університет. – Київ, 2023. – С. 125–126.
Abstract: Використання мережевих утиліт у будь-якій операційній системі відіграють значну роль. Це питання актуальне, як для глобальних мереж, так і для капсульних, локальних та персональних. Завданням утиліт є діагностика роботи мережі та вузлів, а саме можливість виявити неподадки та налагодити роботу мережі. Мережні команди є ефективні у порівнянні з графічними інтерфейсами. Розглянемо основні команди та їх використання на практиці у нашій роботі:
Description: ВИКОРИСТАНІ ДЖЕРЕЛА 1. Information security. Textbook / Yu. Ya. Bobalo, I.V. Gorbaty, M.D. Kiselychnyk, A.P. Bondarev, S.S. Voitusik, A. Ya. Gorpenyuk, O.A. Nemkova, I.M. Zhuravel , B.M. Berezyuk, E.I .Yakovenko, V.I. Otenko, I.Y. Tyshyk. Lviv: Lviv Polytechnic Publishing House, 2019. – 580 p.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62721
Appears in Collections:Міжнародна науково-практична конференція «Комп’ютерні системи та мережні технології» (CSNT-2021)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Міскевич О.І..pdf187.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.