Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62730
Title: Використання штучного інтелекту для покращення кібербезпеки: за та проти
Authors: Товстуха, Наталія
Keywords: аналіз
інтелект
система
загроза
Issue Date: 2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Товстуха Н.А. Використання штучного інтелекту для покращення кібербезпеки: за та проти / Н.А. Товстуха // Комп’ютерні системи та мережні технології : ХІІІ Міжнар. науково-практ. конф. - Національний авіаційний університет. – Київ, 2023. – С. 153–154.
Abstract: Штучний інтелект (ШІ) з кожним днем стає актуальним в інформаційній безпеці. На сьогодні близько 50% підприємств вже використовують комбінацію ШІ та інструментів машинного навчання, а понад 90% організацій планують запровадити такі інструменти в майбутньому. І це не дивно, адже такі системи можна використовувати починаючи від перевірки на вразливість і закінчуючи захистом даних, а в поєднанні з досвідченим, у сфері кібербезпеки, фахівцем, стає надзвичайно ефективним. Так чому ж ШІ викликав до себе такий інтерес з боку фахівців з кібербезпеки? Бо система має ряд переваг, таких як:
Description: ВИКОРИСТАНІ ДЖЕРЕЛА 1. Artificial Intelligence in Cybersecurity, Nadine Wirkuttis and Hadas Klein, p. 103-119 2. https://cybersecurityforme.com/artificial-intelligence-forcybersecurity/ 3. https://www.cybertalk.org/2023/03/27/how-artificialintelligence-is-revolutionizing-cyber-security/
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62730
Appears in Collections:Міжнародна науково-практична конференція «Комп’ютерні системи та мережні технології» (CSNT-2021)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Товстуха Н.А..pdf95.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.