Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62836
Title: Маркетингова політика як умова успішного ринку бізнесу та міжнародного ринку
Authors: Шевченко, А. В.
Власенко, Д. Р.
Keywords: дослідження ринку
глобалізація
стратегія
конкуренція
динамічність
змінне середовище
Issue Date: 2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Шевченко А. В., Власенко Д. Р. Маркетингова політика як умова успішного ринку бізнесу та міжнародного ринку / Матеріали XIII Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Фінанси, облік та оподаткування: теорія і практика». – К.: НАУ, 2023. – С.80-82.
Abstract: Один з ключових аспектів сталого розвитку вітчизняних промислових підприємств на міжнародному ринку — це розробка та впровадження ефективної маркетингової політики. Ця політика на сьогодні розглядається як система заходів, планів та програм, спрямованих на споживачів, з метою досягнення стратегічних цілей розвитку компанії через реалізацію ефективних маркетингових стратегій. Це включає плани та системи планування, спрямовані на раціональне та результативне виконання завдань у межах маркетингової діяльності у контексті загальної системи цілей діяльності підприємства.Складність маркетингової політики визначає її як об'єкт цілеспрямованого управлінського впливу на підприємство.
Description: 1. Гончар О.І., Поліщук І.І. Позиціонування маркетингового потенціалу в системі управління підприємством. Структурна модернізація економіки: прогнозні сценарії та перспективи розвитку регіону: монографія / за газ. ред. М. В. Шарко. - Херсон: ПП Вишемирський В.С., 2018. 240с. 2. Джефкінс Ф. Реклама[Текст]: практичний посібник К.: Знання, 2018. 456 с. 3. Дмитрієв І.А. Кирчата І.М. Шершенюк О.М. Конкурентоспроможність підприємства: навч. посіб., Харків 2020. 340 с. 4. Організація рекламної діяльності [Текст]: Методичні матеріали для виконання практичних робіт. К. 2015. 36 с. 5. Nataliia Stebliuk, Nataliia Volosova, Serhii Koberniuk, Olena Rybak, Strategic Management of Factories in Conditions of Innovation-Marketing Orientation in the Industrial Market. IJITPM vol.13, no.2 2022: pp.1-16
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62836
Appears in Collections:Тези конференцій кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник КФОО_166 (1).pdfТези3.19 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.