Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62935
Title: Дизайн інтер`єру дитячої бази відпочинку
Authors: Ковальська, Марія Андріївна
Keywords: кваліфікаційна робота
дизайн
інтер`єр
база
відпочинок
простір
Issue Date: 2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Ковальська М.А. Дизайн інтер`єру дитячої бази відпочинку . – Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Дизайн". – Національний авіаційний університет. – Київ, 2024. – 79 с.
Abstract: В сучасних умовах концепція дитячих баз відпочинку розглядається як не лише місце для якісного відпочинку малюків, але й важливий аспект соціальної інфраструктури для дітей. Дипломна робота присвячена розробці дизайну інтер'єру для дитячої бази відпочинку, з фокусом на створенні привабливого та функціонального середовища для розвитку та відпочинку дітей. Практичне значення роботи полягає у створенні концепції дизайну, яка враховує особливості психофізіологічного розвитку дітей, забезпечуючи їм комфорт та безпеку. Авторські розробки передбачають можливість приймати туристів, що сприятиме вирішенню соціальних та економічних викликів у галузі дитячого відпочинку. Результати дослідження базуються на аналізі сучасних тенденцій у дизайні приміщень для дітей та використанні набутих знань у концепції проєкту. Процес проєктування враховує вимоги, норми та правила для ефективного організації простору та забезпечення його подальшої безпроблемної експлуатації.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: старший викладач Сідорова Олена Ігорівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62935
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних технологій дизайну і графіки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ПЗ Ковальська1.pdf5.22 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.