Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62939
Title: Дизайн інтер`єру терміналу аеропорту "Київ"
Authors: Славинська, Юлія Ігорівна
Keywords: кваліфікаційна робота
дизайн
інтер`єр
термінал
аеропорт
Київ
Issue Date: 2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Славинська Ю.І. Дизайн інтер`єру терміналу аеропорту "Київ" . – Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Дизайн". – Національний авіаційний університет. – Київ, 2024. – 58 с.
Abstract: Аеропорти – це не просто транспортні вузли, а й ворота країни, візитна картка, що формує перше враження у подорожуючих. Дизайн аеропорту відіграє важливу роль у створенні комфортного середовища для пасажирів, а також у формуванні іміджу країни. Аеропорт «Київ» – один із найстаріших і найважливіших аеропортів України. За останні роки аеропорт значно виріс і модернізувався, але його дизайн потребує оновлення, щоб відповідати сучасним тенденціям та потребам пасажирів. Проект включає в себе комплексне оновлення терміналу аеропорту «Київ» з оптимізацією простору, гармонійним дизайном та кольоровою гамою, що відповідає сучасним трендам. Метою проектування є створення сучасного, комфортного та безпечного простору для пасажирів, який буде відповідати всім функціональним, естетичним та нормативним вимогам. Для досягнення поставленої мети було використано комплекс методів проєктування, який включає аналіз пасажирського потоку, вивчення сучасних трендів у дизайні, використання технічних засобів для моделювання простору. Мотивом вибору об'єкта проєктування є декілька причин. По-перше аеропорт «Київ» є одним із найважливіших аеропортів України, який має велике значення для розвитку туризму та економіки країни. По-друге після перемоги очікується прилив нових пасажирів, тому аеропорт потребує оновлення дизайну, щоб відповідати сучасним тенденціям та бути стильною візитівкою не тільки Києва, а і всієї України. Результати проектування можуть бути використані при реконструкції терміналу А аеропорту «Київ». Також виконана робота може стати основою для розробки дизайну інтер'єрів інших аеропортів України. Проект буде мати значне практичне значення для розвитку дизайну інтер'єрів аеропортів в Україні. Реалізація проекту дозволить покращити комфорт та доступність аеропорту "Київ" для пасажирів. Використання наукових методів дослідження, аналіз кращих світових практик та врахування потреб пасажирів дозволить створити сучасний, комфортний та доступний дизайн інтер'єру терміналу А аеропорту «Київ», який стане його візитною карткою.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: старший викладач Сідорова Олена Ігорівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62939
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних технологій дизайну і графіки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кваліфікаційна робота_Славинська.pdf10.09 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.