Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63080
Title: Особливості діяльності лоукост-авіакомпаній на міжнародному ринку пасажирських перевезень
Authors: Добряков, Олексій
Keywords: дипломна робота
кваліфікаційна робота
лоукост-авіакомпанія
бюджетна авіакомпанія
авіаперевезення
конкуренція
Issue Date: Dec-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Добряков О. Особливості діяльності лоукост-авіакомпаній на міжнародному ринку пасажирських перевезень. - Кваліфікаційна робота зі спеціальності 051 «Економіка», ОПП «Міжнародна економіка». Національний авіаційний університет Міністерства освіти і науки України, м. Київ, 2024. 78 c.
Abstract: У сучасному світі, де глобалізація та мобільність стали ключовими факторами соціального та економічного розвитку, авіаційна індустрія відіграє вирішальну роль у забезпеченні зв'язку між країнами та континентами. В останні десятиліття, ринок авіаційних перевезень зазнав значних змін, серед яких однією з найбільш значущих тенденцій є стрімкий розвиток лоукост-авіакомпаній. Ці компанії не просто внесли новітні підходи до організації авіаперевезень, а й радикально змінили весь ландшафт індустрії, роблячи подорожі доступнішими для мільйонів людей по всьому світу. Вплив на світовий авіаційний ринок оказують змінні ринкові умови, включно з глобалізацією авіатранспорту в рамках глобальних альянсів, високою конкуренцією, збільшенням безпосередніх витрат на діяльність, особливо через зростання цін на паливо на світовому ринку.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. № 311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: к.е.н., доцент Наталія КРАВЧУК
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63080
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри бізнес-аналітики та цифрової економіки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФЕБА_2024_51_ДобряковОС.pdfКваліфікаційна робота972.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.