Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63176
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖуковський, М-
dc.contributor.authorГудзинський, О-
dc.date.accessioned2024-04-19T08:37:37Z-
dc.date.available2024-04-19T08:37:37Z-
dc.date.issued2024-03-
dc.identifier.citationЖуковський М., Гудзинський О. Виробництво органічної продукції, як напрям підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств. Матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції «Бізнес-аналітика: моделі, інструменти та технології». 5-6 бер. 2024. К.: НАУ, 2024. с.46-49uk_UA
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63176-
dc.descriptionСписок використаних джерел 1. International Federation of Organic Agriculture Movements (IFOAM). URL: http://www.ifoam.org/about_ifoam/ principles/index.html. 2. Гудзинський О. Д., Судомир С. М., Нестеренко С. А., Гуренко Т. О., Колос З. В. Організаційно-економічний механізм розвитку підприємств АПК: управлінський аспект: [монографія]. К.: ЦП «Компринт», 2020. 352 с. 3. Про основні принципи та вимоги до органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції: Закон України від 2018, № 36, ст.275. URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2496-19#Text 4. Швейцарці допоможуть Україні в розвитку торгівлі з вищою доданою вартістю. Agravery.com: веб-сайт. URL: https://agravery.com/uk/posts/show/ svejcarci-dopomozut-ukraini-v-rozvitku-torgivli-z-visou-dodanou-vartistuuk_UA
dc.description.abstractВ роботі здійснено пошук нових підходів до формування результативної системи управління конкурентоспроможністю сільськогосподарських підприємств, а саме, обґрунтування напряму в діяльності аграрних підприємств як виробництво органічної продукції, зокрема, органічної продукції тваринництва та його вплив на рівень конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств як на внутрішньому та і на зовнішніх ринкахuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectсільськогосподарське підприємствоuk_UA
dc.subjectорганічна продукціяuk_UA
dc.subjectсистема управлінняuk_UA
dc.titleВиробництво органічної продукції, як напрям підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємствuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.subject.udc330.46uk_UA
Appears in Collections:V Міжнародна науково-практична конференція «Бізнес-аналітика: моделі, інструменти та технології» 2024

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
46-49.pdfТези473.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.