Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63215
Title: Організація пожежної безпеки на військових і військово-транспортних аеродромах під час воєнного стану
Authors: Бухта, Дмитро
Keywords: аналіз
організація
пожежна безпека
воєнний стан
аеродром
Issue Date: Apr-2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Бухта Д. Організація пожежної безпеки на військових і військово-транспортних аеродромах під час воєнного стану // Політ. Сучасні проблеми науки: тези доповідей ХХIV Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених. – Національний авіаційний університет. – Київ, 2024. с.7-8
Abstract: Пожежна безпека на аеродромах є неодмінною умовою виживання людей і збереження техніки. Тому вкрай важливо своєчасно реагувати на вимоги часу й актуалізувати її стандарти з урахуванням потреб сьогодення.
Description: 1. Закон України Про Статут внутрішньої служби Збройних Сил України. Вимоги пожежної безпеки. 2. Наказ Міністерства оборони України № 143. Про затвердження Правил забезпечення пожежної безпеки в системі Міністерства оборони України. Розділ XI. Вимоги пожежної безпеки до військових аеродромів – 2019. 3. Указ Президента України №64/2022. Про введення воєнного стану в Україні. 4. Наказ Міністерства оборони України №112. Про затвердження Змін до Положення про пожежну безпеку в системі Міністерства оборони України. 5. Наказ Міністерства оборони України №224. Про внесення змін до Положення про пожежну безпеку в Міністерстві оборони України і Збройних Силах України.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63215
Appears in Collections:Політ. Організація пожежної безпеки та забезпечення військ пальними

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бухта_7-8_pdf.pdfТеза Бухта487.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.