Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63224
Title: Створення сучасного зразка для заправки повітряних суден мінеральними та синтетичними маслами
Authors: Драпей, Артем Юрійович
Keywords: технічні засоби
заправка
повітряні судна
спеціальне обладнання
Issue Date: Apr-2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Драпей А.Ю. Створення сучасного зразка для заправки повітряних суден мінеральними та синтетичними маслами // Політ. Сучасні проблеми науки: тези доповідей ХХIV Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених. – Національний авіаційний університет. – Київ, 2024. с.45-46
Abstract: Розробка сучасного зразка для заправки літаків маслами в Повітряних силах Збройних Сил України, оскільки існуючий агрегат механізованої заправки АМЗ-53МЮ, розроблений у шістдесятих роках минулого століття, вже не відповідає сучасним вимогам. У роботі проведений аналіз вимог до аеродромних заправників країн НАТО і України, визначені технічні характеристики та особливості нового зразка обладнання для ефективної та безпечної заправки літаків. Представлене рішення дозволить покращити ефективність та безпеку процесу заправки літаків маслами в Повітряних силах ЗС України.
Description: 1. Технічні засоби транспортування та заправки пальним. О.Г. Водчиць, К.В. Ніконов, С.С. Дровнін Ж.: ЖВІ НАУ, 2013. 2. Настанова з експлуатації агрегату механізованої заправки АМЗ-53МЮ. 3. Тези та наукові статті на тему модернізації і розробки аеродромних заправників. 4. Технічне обслуговування та забезпечення польотів літальних апаратів.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63224
Appears in Collections:Політ. Організація пожежної безпеки та забезпечення військ пальними

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Драпей_45-46_pdf.pdfТеза Драпей477.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.