Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63225
Title: Методи покращення маскування особового складу пожежно-рятувального підрозділу
Authors: Гурська, Надія Володимирівна
Keywords: маскування
механізована бригада
бойові дії
камуфляж
Issue Date: Apr-2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Гурська Н.В. Методи покращення маскування особового складу пожежно-рятувального підрозділу // Політ. Сучасні проблеми науки: тези доповідей ХХIV Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених. – Національний авіаційний університет. – Київ, 2024. с.11-12
Abstract: Дослідження присвячене вивченню питання забезпечення пожежної безпеки військових підрозділів в умовах сучасного збройного конфлікту із застосуванням безпілотників та високоточної зброї. Для підвищення захищеності запропоновано нові варіанти камуфляжного забарвлення для пожежної техніки та спорядження, а також методики їх ефективного використання.
Description: 1. Наказ про затвердження Статуту дій у надзвичайних ситуаціях органів управління та підрозділів Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту та Статуту дій органів управління та підрозділів Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту під час гасіння пожеж від 26.04.2018 р. № 340. 2. Наказ про затвердження Положення про пожежну безпеку в Збройних Силах України від 29.09.2014 № 685. 3. ДСТУ 2272:2006 Пожежна безпека. Терміни та визначення основних понять Державний Стандарт України 32 с. 4. Підвищення ефективності заходів маскування військ та об’єктів. Методичні рекомендації військам (силам) Збройних Сил України. — Київ: Видавництво «Центр учбової літератури», 2024. — 134 с.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63225
Appears in Collections:Політ. Організація пожежної безпеки та забезпечення військ пальними

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гурська_11-12_pdf.pdfТеза Гурська469.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.