Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63226
Title: Система пожежної безпеки окремої механізованої бригади
Authors: Гурська, Надія Володимирівна
Keywords: безпека
механізована бригада
пожежна безпека
забезпечення
Issue Date: Apr-2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Гурська Н.В. Система пожежної безпеки окремої механізованої бригади // Політ. Сучасні проблеми науки: тези доповідей ХХIV Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених. – Національний авіаційний університет. – Київ, 2024. с.9-10
Abstract: Проведене дослідження системи пожежної безпеки в окремій механізованій бригаді виявило недоліки, такі як недостатня підготовка персоналу та брак необхідного обладнання. Для вирішення цих проблем були запропоновані заходи щодо вдосконалення системи пожежної безпеки, включно з навчанням особового складу та встановленням додаткового протипожежного обладнання.
Description: 1. Кодекс цивільного захисту України: чинне законодавство із змінами та допов. на 17 лютого 2022 року: офіц. текст. Київ: Алерта, 2022. 104 с. 2. Військова навчально-методична публікація “Методичні рекомендації з організація і забезпечення пожежної безпеки у військових частинах (підрозділах), які залучені до виконання завдань в операції об’єднаних сил” затверджена Командувачем об’єднаних сил від 07 березня 2019 року генерал-лейтенантом Наєвим С. І. – 112 с. 3. Наказ начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України від 25.09.2018 року № 318 “Про затвердження Інструкції з організації діяльності штатних пожежно-рятувальних підрозділів та гасіння пожеж на об’єктах Міністерства оборони України та Збройних Сил України”.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63226
Appears in Collections:Політ. Організація пожежної безпеки та забезпечення військ пальними

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гурська_9-10_pdf.pdfТеза Гурська470.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.