Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63479
Title: Регулювання діяльності цивільної авіації міжнародною організацією (ІКАО)
Authors: Фігорнюк, Олена
Keywords: циві́льна авіа́ція
ІКАО
асамблея
рада
Issue Date: 7-Apr-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Фігорнюк О. Регулювання діяльності цивільної авіації міжнародною організацією (ІКАО) // Тези доповідей ХХІІI Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «POLIT. Challenges of science today», м.Київ. - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023.
Abstract: Організація ІКАО докладає зусиль до зменшення небезпеки у міжнародному повітряному просторі, розробляє стандарти та правила, стежить за зменшенням впливу авіації на навколишнє середовище, створює навчальні центри та бере участь у новітніх розробках. Цінність ІКАО у першу чергу полягає в тому, що вона об’єднує переважну більшість країн світу та координує їхні зусилля. При цьому необхідно підкреслити, що організація не має повноважень для впливу на повітряний простір будь-якої суверенної держави. І закони держави завжди мають пріоритет перед тими положеннями, які приймаються на засіданнях ІКАО.
Description: 1. Офіційний веб-сайт Міжнародної організації цивільної авіації (ІСАО) / [Електронний ресурс]. - Режим доступу:http://www.icao.int. 2. Радько О.В., Мельник В.Б. Процеси та системи управління якістю в авіації : навч. пос. – К.: НАУ, 2020. –188с.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63479
Appears in Collections:Політ. Контроль якості, сучасні матеріали та триботехнології в машинобудуванні

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ІКАО Фігорнюк О. - Олена Фігорнюк.pdfТези доповіді Фігорнюк Олена377.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.