Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63647
Title: Стратегії виживання індустрії гостинності в умовах воєнного стану
Authors: Безсонний, Віталій Леонідович
Голеніщева, Єлізавета Юріївна
Keywords: воєнний стан
індустрія гостинності
стратегія розвитку
туризм
Issue Date: 2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Безсонний В.Л., Голеніщева Є.Ю. Стратегії виживання індустрії гостинності в умовах воєнного стану // Тези доповідей міжнародної науково-методичної конференції «Захист населення, територій та об'єктів критичної інфраструктури – освіта, наука, практика»: НАУ, Київ, Україна, Лечче, Італія, 23 - 24 травня 2024 року – С.16.
Abstract: Воєнний стан значно вплинув на всі аспекти економічного життя України, включаючи індустрію гостинності, яка зазнала значних втрат і змін. До прямих наслідків можна віднести те, що багато готелів, ресторанів, курортів та інших закладів гостинності зазнали фізичних пошкоджень або були знищені, особливо в регіонах, найбільш уражених бойовими діями. Непрямі наслідки – це відтік туристів, припинення міжнародних та внутрішніх подорожей, що призвело до різкого зниження доходів від туризму
Description: Список літератури 1. Полотай, Б. Я., Жмур-Клименко, Б. В. Ресторанний бізнес під час війни. Індустрія туризму і гостинності в Центральній та Східній Європі. 2022 (7), С. 37-42. 2. Кізюн, А. Г., Гуцал, Л. А., Цуркан, І. М. Аналіз розвитку індустрії туризму в Україні в умовах російсько-української війни. Індустрія туризму і гостинності в Центральній та Східній Європі, 2023, (8), С. 79-87.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63647
Appears in Collections:Матеріали конференцій кафедри цивільної та промислової безпеки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
+Bezsonnyi 4.pdf183.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.