Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63748
Title: Європейські соціальні стандарти гідного життєвого рівня
Authors: Бориченко, К. В.
Ігнатенко, А. А.
Keywords: гідний рівень життя
соціальний захист
європейські соціальні стандарти
універсальні положення актів ООН
Issue Date: May-2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Бориченко К. В., Ігнатенко А. А. Європейські соціальні стандарти гідного життєвого рівня // : [Матеріали VІІ Міжнародного молодіжного наукового юридичного форуму, м. Київ, Національний авіаційний університет, 16-17 травня 2024 р.] – Cт. 443-446.
Abstract: Соціальний захист є важливим фактором відбудови України після війни. Він забезпечує громадянам гідний рівень життя, соціальну стабільність у суспільстві та створення умов для відновлення економіки та зайнятості. Цілком очевидно, що оцінка рівня життя як гідного, що забезпечується системою соціального захисту, залежить від рівня розвитку суспільства та його потреб, які в умовах воєнного стану в Україні лише зростають. Проте орієнтирами у цьому цілком виправдано можуть бути міжнародні стандарти, особливе місце серед яких, враховуючи євроінтеграційний вектор розвитку нашої держави, займають європейські соціальні стандарти.
Description: 1. Запара С. І. До питання про сутність міжнародного соціального стандарту. Актуальні проблеми регулювання відносин у сфері праці і соціального забезпечення: тези доп. та наук. повідом. учасн. ІІІ Міжнар. наук.- практ. конф. Харків: Кросроуд, 2011. С. 443447. 2. Малюга Л. Ю. Європейські соціальні стандарти: сучасний стан та шляхи імплементації у соціальне законодавство України. Журнал східноєвропейського права. 2018. № 48. С. 7076.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63748
Appears in Collections:Тези студентських конференцій та конференцій молодих вчених кафедри цивільного права і процесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бориченко К.В., Ігнатенко А.А._XV Міжн конф_02.2024.pdf442.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.