Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63750
Title: Порушення трудових прав працівників під час укладення трудового договору: теоретичний аспект
Authors: Дибань, М. П.
Keywords: дотримання трудового законодавства
трудове право
егулювання виникнення трудових правовідносин
укладання трудового договору
Issue Date: May-2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Дибань М. П. Порушення трудових прав працівників під час укладення трудового договору: теоретичний аспект // : [Матеріали VІІ Міжнародного молодіжного наукового юридичного форуму, м. Київ, Національний авіаційний університет, 16-17 травня 2024 р.] – Cт. 462-464.
Abstract: Дотримання трудового законодавства про працю в процесі реалізації права на працю, зокрема на етапі виникнення індивідуальних трудових правовідносин – укладання трудового договору, в багатьох аспектах є визначальним фактором демократизації та стабільності трудових правовідносин, а також запорукою сумлінності, узгодження інтересів сторін у подальшому перебігу трудових правовідносин. Але відсутність ефективного правового механізму регулювання виникнення трудових правовідносин щодо дотримання гарантій, як засобів забезпечення прав особи при укладанні трудового договору, призводять до порушень роботодавцями трудових прав осіб, які влаштовуються на роботу.
Description: 1. Кодекс законів про працю України: Закон України № 322-VIII від 10.12.1971 р. ВВР. 1971. Додаток до № 50. Ст. 375. 2. Процевський О. І. Правові наслідки домовленості сторін про випробування при прийнятті на роботу: URL: www.nbuv.gov.ua/old_jrn/ Soc...10/Procevskiy_O.pdf (дата звернення: 12.02.2024).
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63750
Appears in Collections:Тези студентських конференцій та конференцій молодих вчених кафедри цивільного права і процесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дибань М.П._XV Міжн конф_02.2024.pdf438.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.