Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64194
Title: Оптимізований фільтр низьких частот
Authors: Кудіна, Катерина Павлівна
Keywords: дипломна робота
авіоніка
літальний апарат
амплітудно-частотна характеристика
фільтр низьких частот
імпульсна характеристика
Issue Date: 18-Jun-2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Кудіна К.П. Оптимізований фільтр низьких частот. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності 173 "Авіоніка". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2024. - 49 с.
Abstract: Фільтри низьких частот є важливими компонентами в електронних схемах, призначених для вибіркового пропускання сигналів з частотами нижче певної граничної частоти, одночасно послаблюючи сигнали з частотами вище цієї граничної частоти. Розуміння функціональних можливостей, застосування та переваг фільтрів низьких частот має вирішальне значення для інженерів і дизайнерів, які працюють у різних сферах електроніки. Фільтри низьких частот використовуються для видалення високочастотного шуму з сигналів зв’язку, забезпечуючи чітку та точну передачу голосу та даних між літальним апаратом і наземним керуванням або між різними частинами літака.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ". Керівник дипломної роботи: професор кафедри авіоніки, Грищенко Юрій Віталійович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64194
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри авіоніки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАЕТ_2024_173_Кудіна К.П..pdf1.64 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.