Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64205
Title: Створення інстаграм-блогу про студентську моду «ФМВ style»
Authors: Дишкант, Ілона Петрівна
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
соціальна мережа
інстаграм
блог
студентська мода
Issue Date: Jun-2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Дишкант І. П. Створення інстаграм-блогу про студентську моду «ФМВ style». – Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". – Національний авіаційний університет. – Київ, 2024. - 55с.
Abstract: Однією з найбільш привабливих платформ для молоді є соціальна мережа «Інстаграм» з її широким функціоналом, зручним інтерфейсом і можливістю ділитися безліччю фотографій та відео. Саме тому для нашого фешн-блогу ми обрали інстаграм, щоб залучити якомога більше молодих людей, які цікавляться модою та її творцями. Контент блогу «ФМВ style» пропонує різноманітні поради та ідеї щодо модного стилю для студентів. Цей блог створений з метою надання доступної інформації про моду та стиль молодим людям. Він охоплює широкий спектр тем, включаючи одяг, аксесуари та взуття, які відповідають студентському життю.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи канд. філ. наук, доцент Васильченко В’ячеслав Миколайович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64205
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бакалаврська Дишкант.pdfкваліфікаційна робота995.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.