Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64243
Title: Макет довідкового видання «Графічні стилі в українському мистецтві та дизайні»
Authors: Ширманова, Анастасія Денисівна
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
довідник
макет
видання
створення
графічний стиль
дизайн
Issue Date: Jun-2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Ширманова А.Д. Макет довідкового видання «Графічні стилі в українському мистецтві та дизайні» - Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавр спеціальності 186 "Видавництво та поліграфія". Національний авіаційний університет. - Київ, 2024., 59 с.
Abstract: Поняття «графічний стиль» відноситься до певного підходу або техніки, що використовується у вираженні, дизайні, архітектурі або мистецтві. По відношенню до історії мистецтва, стиль має на увазі домінантну у певний період та місці візуальну естетику. Графічні стилі створюють ідентичність як таких великих речей як епохи, міста, культури, так і менших, як бізнеси, фільми, друковані та електронні видання. Візуальна привабливість графічних стилів використовується для заохочення людей до покупки продуктів та послуг, ознайомлення з інформацією, поширення певного образу або картини подій. Не зважаючи на виділення загальних графічних стилів, що були поширені серед робот художників певної епохи, як бароко або імпресіонізм в історії людства, в залежності від країни та культури, у якій вони творили, навіть роботи створені в одному стилі в один і той самий період будуть відрізнятись одна від одної.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи: к.пед.н., доцент кафедри комп’ютерних мультимедійних технологій Денисенко Світлана Миколаївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64243
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних мультимедійних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2024_186_Ширманова А.Д.pdfКваліфікаційна робота ОС Бакалавр2.28 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.