Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64245
Title: Макет навчального електронного видання «Застосування БПЛА для початківців»
Authors: Вершина, Дар’я Сергіївна
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
макет
електронне видання
безпілотний літальний апарат
матеріали
навчальний посібник
створити
Issue Date: Jun-2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Вершина Д.С. Макет навчального електронного видання «Застосування БПЛА для початківців» - Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавр спеціальності 186 "Видавництво та поліграфія". Національний авіаційний університет. - Київ, 2024., 59 с.
Abstract: Безпілотний літальний апарат (БПЛА) або безпілотник – це літальний апарат без екіпажу, який дистанційно управляється пілотом або управляється автономно за допомогою вбудованої комп'ютерної системи. Спочатку БПЛА використовувалися тільки у військових цілях, але з часом ця технологія отримала широке застосування в цивільному житті. Сьогодні безпілотні літальні апарати активно використовуються в цивільних областях, таких, як сільське господарство, будівництво, моніторинг навколишнього середовища, кінематографія та пошуково-рятувальні операції. Завдяки своїй здатності швидко, ефективно і безпечно збирати дані з повітря, вони завоювали велику популярність у всьому світі [2]. Однак ефективне використання безпілотників вимагає потрібних знань і навичок. Для цього необхідно пройти спеціальне навчання і ознайомитися з професійною інструкцією та методичними матеріалами. Саме тому створення макету навчального електронного видання «Застосування БПЛА для початківців» є дуже актуальним і своєчасним питанням.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи: к.тех.н., завідувач кафедри комп’ютерних мультимедійних технологій Бобарчук Олександр Антонович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64245
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних мультимедійних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2024_186_ВершинаДС_.pdfКваліфікаційна робота ОС Бакалавр3.49 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.