Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64249
Title: Макет інформаційних матеріалів для Національного університету оборони України імені Черняховського
Authors: Чуба, Антон Ігорович
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
інформаційний матеріал
календарь
макет
створення
матеріали
банер
технології
Issue Date: Jun-2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Чуба А.І. Макет інформаційних матеріалів для Національного університету оборони України імені Черняховського - Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавр спеціальності 186 "Видавництво та поліграфія". Національний авіаційний університет. - Київ, 2024., 61 с.
Abstract: Для закладів вищої освіти є вкрай важливим різноманітні інформаційні матеріали для інформування абітурієнтів, їх залучення до навчання. Інформаційні матеріали, такі як брошури, листівки, банери, веб-сайти та соціальні медіа, дозволяють університетам привернути увагу абітурієнтів та показати їм, чому саме цей ЗВО варто вибрати для навчання. Інформаційні матеріали надають детальну інформацію про процес вступу, вимоги до абітурієнтів, терміни та процедури подання документів. Це допомагає абітурієнтам розуміти, як подати заявку та які кроки необхідно виконати для вступу. Вони можуть виділяти особливі програми, можливості для студентів, академічні досягнення та розвиток кар'єри після закінчення навчання, що допомагає абітурієнтам зробити свідомий вибір. Якісні та привабливі інформаційні матеріали можуть створити позитивне враження про університет та сприяти підвищенню інтересу абітурієнтів до нього. Інформаційні матеріали для абітурієнтів відіграють критичну роль у привертанні та залученні нових студентів до закладів вищої освіти, адже вони допомагають уявити собі життя та навчання в університеті та зробити інформований вибір.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи: к.пед.н., доцент кафедри комп’ютерних мультимедійних технологій Денисенко Світлана Миколаївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64249
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних мультимедійних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2024_186_Чуба А.І .pdfКваліфікаційна робота ОС Бакалавр4.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.