Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64265
Title: Макет збірника тез міжнародної науково-практичної конференції Факультету міжнародних відносин «Сучасні міжнародні відносини: актуальні питання теорії та практики – 2024»
Authors: Фесенко, Софія Сергіївна
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
видання
макет
збірка
створення
наукові публікації
конференція
Issue Date: Jun-2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Фесенко С.С. Макет збірника тез міжнародної науково-практичної конференції Факультету міжнародних відносин «Сучасні міжнародні відносини: актуальні питання теорії та практики – 2024» - Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавр спеціальності 186 "Видавництво та поліграфія". Національний авіаційний університет. Київ, 2024., 68 с.
Abstract: Друковані видання традиційно вважаються основним способом збереження інформації завдяки довговічності паперу. Проте, з появою електронних видань, які стають все популярнішими, це твердження змінюється, відкриваючи нові можливості для зберігання та доступу до інформації. Зростаюча популярність електронних видань не обійшла стороною і наукові спільноти. Науковці активно використовують цю можливість для публікації своїх досліджень та наукових статей. Електронні видання надають дослідникам можливість швидко та ефективно поширювати результати напрацювань, забезпечуючи широкий доступ до наукової інформації для колег з усього світу. Великою перевагою у створені та застосуванні даних видань є широкий набір інструментів для логічного структурування та зручність використання. Одним з варіантів структурування та зберігання наукової інформації в електронному вигляді є збірник тез. Його особливістю є можливість швидко ознайомитися з ключовими ідеями, методами та висновками великої кількості дослідників, завдяки чіткій структурі та компактному формату.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи: к.тех.н., доцент, професор кафедри комп’ютерних мультимедійних технологій Мелешко Микола Андрійович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64265
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних мультимедійних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2024_186_Фесенко С.С.pdfКваліфікаційна робота ОС Бакалавр3.41 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.