Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64269
Title: Дизайн інтер'єру авіаційного музейного комплексу "Залізні Янголи"
Authors: Мельник, Данило Андрійович
Keywords: дитячий будинок
дизайн інтер'єру
функціональні зони
діти без батьків
середовище
потреби
кваліфікаційна робота
Issue Date: 2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Мельник Д.А. Дизайн інтер'єру авіаційного музейного комплексу "Залізні Янголи". – Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Дизайн". – Національний авіаційний університет. – Київ, 2024. – 100 с.
Abstract: Актуальність роботи полягає в необхідності забезпечення комфортного та безпечного середовища для дітей, які залишилися без батьківського піклування. Зростаюча кількість таких дітей в Україні підкреслює важливість створення дитячих будинків, що не лише забезпечать базові потреби, але й сприятимуть їхньому фізичному, емоційному та соціальному розвитку. Оскільки система підтримки дітей без батьків знаходиться на стадії розвитку, необхідність у створенні якісних та комфортних умов проживання для цих дітей стає надзвичайно актуальною. Така робота має значний вплив на покращення якості життя дітей та сприяє їхньому успішному інтегруванню в суспільство.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: к. мистецтвознавства., доцент Сиваш Ілона Олегівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64269
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних технологій дизайну і графіки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мельник Данило Адрійович.pdf8.97 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.