Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64270
Title: Комплект рекламної продукції для авіакосмічного ліцею НАУ
Authors: Чепіга, Злата Юріївна
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
макет банера
буклет
видання
бренд
стилістика
технологія
верстка
Issue Date: Jun-2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Чепіга З.Ю. Комплект рекламної продукції для авіакосмічного ліцею НАУ - Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавр спеціальності 186 "Видавництво та поліграфія". Національний авіаційний університет. - Київ, 2024., 61 с.
Abstract: Актуальність даної теми підкріплюється необхідністю інтеграції сучасних технологій та креативних рішень у процес створення рекламної продукції. Використання професійного програмного забезпечення, таких як Adobe Illustrator та Adobe Photoshop, дозволить забезпечити високу якість та інноваційність дизайну, що відповідатиме найвищим стандартам сучасного ринку. Таким чином, розробка комплекту рекламної продукції для авіакосмічного ліцею НАУ є вкрай актуальною темою, яка має на меті підвищення його конкурентоспроможності, покращення іміджу та залучення талановитих абітурієнтів. Ефективно створена рекламна продукція стане важливим інструментом у досягненні стратегічних цілей ліцею, сприяючи його розвитку та процвітанню. Об’єкт дослідження – банер, буклет та брендбук як вид рекламноінформаційного видання. Предмет дослідження – макети обраних видів рекламно-інформаційної продукції. Метою кваліфікаційної роботи є визначення та обґрунтування специфіки створення таких видів рекламно-інформаційних видань, як: банер, брендбук та буклет, також підходів до практичного застосування наданої оновленої або ж вперше створеної продукції для подальшого розвитку Авіакосмічного ліцею НАУ ім. І. Сікорського.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи: к.пед.н., доцент, доцент кафедри комп’ютерних мультимедійних технологій Матвійчук-Юдіна Олена Василівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64270
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних мультимедійних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2024_186_ЧепігаЗЮ.pdfКваліфікаційна робота ОС Бакалавр4.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.