Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64272
Title: Макет авторської збірки поезій «Найнеяскравіші роки»
Authors: Цюп’яшук, Максим Юрійович
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
збірка
макет
створення
графіка
типографіка
друк
верстка
Issue Date: Jun-2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Цюп’яшук М.Ю. Макет авторської збірки поезій «Найнеяскравіші роки» - Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавр спеціальності 186 "Видавництво та поліграфія". Національний авіаційний університет. - Київ, 2024., 56 с.
Abstract: У даній роботі розглянуто теоретичні та практичні аспекти цього процесу, методи та підходи до створення поетичних збірок, використання сучасних технологій та професійного програмного забезпечення для їх оформлення. Методами дослідження стали аналіз літератури, що стосується історії та теорії поетичних збірок, практичну роботу зі створення макету збірки за допомогою відповідного програмного забезпечення. У процесі виконання роботи будуть використані як традиційні, так і новітні методи дослідження, що дозволить максимально повно розкрити тему та досягти поставлених цілей. Актуальність дослідження визначаємо необхідністю вивчення нових підходів до створення поетичних збірок у контексті сучасної літератури та культури. Сучасні технології відкривають нові можливості для оформлення та представлення поетичних творів. Це дозволяє зробити їх більш доступними та привабливими для широкої аудиторії. Водночас, важливо зберегти традиційні цінності поезії та передати їх через нові форми та формати. Наукова новизна роботи полягає в розробці макету авторської збірки поезій «Найнеяскравіші роки», що поєднує традиційні та сучасні підходи до створення поетичних збірок. У роботі буде здійснено аналіз існуючих підходів до створення поетичних збірок та розроблено власну концепцію, яка враховує сучасні тенденції та технології.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи: к.т.н, доцент, професор кафедри комп’ютерних мультимедійних технологій Веретільник Тимофій Іванович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64272
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних мультимедійних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2024_186_Цюп'яшукМЮ.pdf2.35 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.