Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64523
Title: Відновлення містобудівної діяльності на землях населених пунктів у післявоєнний час
Authors: Ковалець, Катерина Григорівна
Keywords: кваліфікаційна робота
містобудівна діяльність
комплексне відновлення
стратегії та програми відновлення
Issue Date: Jun-2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Ковалець К. Г. Відновлення містобудівної діяльності на землях населених пунктів у післявоєнний час. - Кваліфікаційна робота випускника освітнього ступеня "бакалавр" за спеціальністю 193 "Геодезія та землеустрій". - Київ: Національний авіаційний університет, 2024. - 89 с.
Abstract: Внаслідок російської агресії в Україні завдано значних руйнувань інфраструктурі, житловому фонду та іншим об'єктам містобудівної діяльності. За оцінками експертів, загальний обсяг збитків сягає сотень мільярдів доларів США. Необхідність швидкого відновлення містобудівної діяльності є ключовим фактором для стабілізації економіки та соціальної сфери України. Швидке відновлення зруйнованих об'єктів інфраструктури та житлового фонду сприятиме створенню нових робочих місць, поверненню людей до своїх домівок та відновленню нормального життя. Процес відновлення містобудівної діяльності в Україні супроводжується низкою викликів, таких як дефіцит фінансування, нестача кваліфікованих кадрів, необхідність врахування нових будівельних норм та стандартів. Разом з тим, війна також створила нові можливості для модернізації містобудівної сфери та впровадження сучасних технологій. Від того, як буде організовано процес відновлення містобудівної діяльності, залежить не лише поточне життя українців, але й майбутнє України. Відновлення зруйнованих міст та сіл може стати стимулом для розвитку економіки та перетворення України на сучасну європейську країну.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 27.05.2021 р. № 311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ". Керівник роботи: д.е.н., доцент Бєлоусова Наталія Володимирівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64523
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри аерокосмічної геодезії та землеустрою

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФНСА_2024_193_Ковалець К.Г..pdf2.94 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.