Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64525
Title: Геопросторовий аналіз змін розподілу овочевої продукції за даними Держстату (2021-2023 рр)
Authors: Пшеничний, Андрій Романович
Keywords: кваліфікаційна робота
геопросторовий аналіз
овочева продукція
овочівництво
Держстат
ринок
обсяги виробництва
Issue Date: Jun-2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Пшеничний А. Р. Геопросторовий аналіз змін розподілу овочевої продукції за даними Держстату (2021-2023 рр). - Кваліфікаційна робота випускника освітнього ступеня "бакалавр" за спеціальністю 193 "Геодезія та землеустрій". - Київ: Національний авіаційний університет, 2024. - 62 с.
Abstract: Aктуaльнicть теми полягає в тому, що від аналізу та вивчення змін розподілу овочевої продукції опосередковано залежить економічна складова держави, її регіональні економіки та ринки, оцінка попиту населення на виробництва. Також, у разі знаходження проблемних факторів можливе швидке реагування та вирішення проблеми зі сторони підприємств, громад, держструктур тощо. Враховуючи ситуації, пов’язані з військовою агресією рф проти України, а саме: окупація зон вирощування та виробництва овочевої продукції, винищення врожаю внаслідок постійних обстрілів, зростання попиту на продукцію у військових та цивільних, аналіз даних – важлива складова у роботі відповідних структур України. Метою даної роботи є аналіз усіх доступних даних, включно з даними Держстату, змін розподілу овочевої продукції за 2021-2023рр. та внесення ocoбиcтих пропозицій щодо усунення проблемних запитань, пов’язаних з обробленими даними.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 27.05.2021 р. № 311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ". Керівник роботи: к.ф.-м.н, доцент Іщенко Марина Вікторівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64525
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри аерокосмічної геодезії та землеустрою

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФНСА_2024_193_Пшеничний А.Р..pdf2.19 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.