Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64528
Title: Особливості використання земельної ділянки для потреб рекреації на прикладі міста Києва
Authors: Саламанов, Олександр Петрович
Keywords: кваліфікаційна робота
землеустрій
об'єкти рекреаційного призначення
зелені зони
ландшафтне планування
земельна ділянка
Issue Date: Jun-2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Саламанов О. П. Особливості використання земельної ділянки для потреб рекреації на прикладі міста Києва. - Кваліфікаційна робота випускника освітнього ступеня "бакалавр" за спеціальністю 193 "Геодезія та землеустрій". - Київ: Національний авіаційний університет, 2024. - 77 с.
Abstract: визначають відповідно до цільового призначення земель, на яких створюються такі зони. , враховуючи характер господарської діяльності на прилеглих територіях та результати оцінки її впливу на навколишнє середовище. Будівництво промислових та інших об’єктів, розвиток господарської діяльності, які можуть призвести до негативного впливу на землі рекреаційного призначення, не повинні здійснюватися. дозволено в охоронних зонах. Оцінка такого впливу визначається за результатами екологічної експертизи. Наголошується, що важливим завданням є вдосконалення режиму використання земель рекреаційного призначення, першочерговим завданням якого має бути надання особливо цінним із них особливого статусу. Проаналізувавши сучасну та вітчизняну літературу, можна зробити висновок, що мегаполіс і приміська зона складають єдине ціле в функціональний, економічний, соціальний та екологічний порядок. Історично склалося, що розвиток приміських територій було пов'язано зі збільшенням в міське населення.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 27.05.2021 р. № 311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ". Керівник роботи: PhD, доцент Скрипник Лілія Русланівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64528
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри аерокосмічної геодезії та землеустрою

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФНСА_2024_193_Саламанов О.П..pdf3.57 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.