Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64536
Title: Використання альтернативних джерел енергії в умовах розвитку сільських територій
Authors: Обложок, Вікторія Валеріївна
Keywords: кваліфікаційна робота
альтернативні джерела енергії
відновлювальні джерела енергії
сільські території
міжнародний досвід
співробітництво України
Issue Date: Jun-2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Обложок В. В. Використання альтернативних джерел енергії в умовах розвитку сільських територій. - Кваліфікаційна робота випускника освітнього ступеня "бакалавр" за спеціальністю 193 "Геодезія та землеустрій". - Київ: Національний авіаційний університет, 2024. - 81 с.
Abstract: Переважна частина площі України зайнята сільськими територіями. Їх природно-ресурсний, територіально-просторовий та кліматичний потенціал є сприятливим для проживання та організації сільськогосподарської діяльності. Це формує потребу у пошуку перспективних напрямків забезпечення сталого розвитку сільських територій. Одним з них є альтернативна енергетика. Вона є доступною, безкоштовною та невичерпною. Можливості її широкого застосування в різних сферах лише підкреслюють важливість та необхідність впровадження відновлювальних джерел на сільській території для будь-яких цілей. Дослідження перспективності використання альтернативних джерел енергії в умовах розвитку сільських територій є особливо актуальним питанням в контексті післявоєнного відновлення та розвитку енергетичної системи України. Оскільки велика кількість об’єктів традиційної енергетики знищені та пошкоджені внаслідок військових дій або окупації територій, буде доцільним будівництво та функціонування об’єктів на базі відновлюваних джерел енергії.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 27.05.2021 р. № 311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ". Керівник роботи: д.е.н., доцент Бєлоусова Наталія Володимирівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64536
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри аерокосмічної геодезії та землеустрою

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФНСА_2024_193_Обложок В.В..pdf2.14 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.