Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64575
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХристофорова, Катерина Володимирівна-
dc.date.accessioned2024-07-05T11:07:47Z-
dc.date.available2024-07-05T11:07:47Z-
dc.date.issued2024-06-
dc.identifier.citationХристофорова К. В. Створення ютуб-каналу «PROвійну». – Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". – Національний авіаційний університет. – Київ, 2024. - 53с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64575-
dc.descriptionРобота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи канд. філ. наук, доцент Васильченко В’ячеслав Миколайовичuk_UA
dc.description.abstractІз початком повномасштабного вторгнення росії в Україну загострилася увага соціуму до воєнної тематики. Тому ютуб-канал, присвячений війні, може слугувати освітньою платформою, надаючи історичний контекст, аналіз поточних конфліктів і розуміння військових стратегій. Найпопулярнішим способом передачі інформації, яким користуються журналісти та блогери, що керують цими каналами, залишаються різні види інтерв’ю. На ютуб-каналі «PROвійну» у 4 відео представлені різні люди – від військовослужбовців до волонтерів, а також всіх, хто хоче поділитися власним досвідом.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectдипломна роботаuk_UA
dc.subjectсоціальна мережаuk_UA
dc.subjectютуб-каналuk_UA
dc.subjectінтерв’юuk_UA
dc.subjectросійсько-українська війнаuk_UA
dc.titleСтворення ютуб-каналу «PROвійну»uk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Христофорова Диплом.pdfкваліфікаційна робота1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.