Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64576
Title: Створення інстаграм-блогу «Літературна Чернігівщина»
Authors: Богорад, Анастасія Володимирівна
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
соціальна мережа
інстаграм
блог
література
Issue Date: Jun-2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Богорад А. В. Створення інстаграм-блогу «Літературна Чернігівщина». – Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". – Національний авіаційний університет. – Київ, 2024. - 53с.
Abstract: У сучасному світі блогінг у соціальних мережах набув значної ваги як явище, що сприяє спілкуванню, дозволяючи людям знайти однодумців і приєднатися до певних спільнот. Це допомагає задовольнити потребу в соціальній взаємодії та обміні інформацією Інстаграм-блог «Літературна Чернігівщина» створений з освітньою метою, щоб розповідати користувачам про насичене сучасне літературне життя регіону та для популяризації творчості місцевих авторів. Блог «Літературна Чернігівщина» складається з фотографій, рилс та сторіз, тобто у ньому використовуються фактично всі переваги, які може надати соціальна мережа «Інстаграм».
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи канд. наук із соц. ком., доцент кафедри журналістики Кошак Олександр Михайлович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64576
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Богорад_диплом.pdfкваліфікаційна робота583.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.