Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64618
Title: Облік і аудит витрат підприємства
Authors: Фещук, Ілля Валерійович
Keywords: дипломна робота
облік
аудит
аудиторські процедури
Issue Date: Jun-2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Фещук І.В. Облік і аудит витрат підприємства– Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності 071 «Облік і оподаткування». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2024. – 65 с.
Abstract: Метою діяльності суб’єкта підприємницької діяльності є максимізація економічних вигід, які здебільшого проявляються в основному фінансовому результаті – прибутки, задля якого організовується бізнес. Поняття «прибуток» з’явилося с розвитком ринкової економіки як об’єктивна економічна категорія зацікавленості зацікавлених осіб у здійсненні фінансово-господарської діяльності. Зважаючи на основні складові фінансових результатів, які впливають на формування прибутку, витрати являються ключовим об’єктом системи управління та прийняття управлінських рішень. Від величини витрат залежить фінансовий результат господарської діяльності суб’єкта господарювання за певний період та загалом ефективність його функціонування. Бухгалтерський облік та аудит витрат суб’єкта підприємницької діяльності являється є стратегічно значущими елементами системами управління витратами, які значно впливають на стан управлінської системи. Тому актуальними та своєчасними стають завдання удосконалення обліку та аудиту витрат підприємства з метою оптимізації витрат діяльності господарюючого суб’єкта.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Магістр», галузь знань:07 Управління та адміністрування, спеціальність 071 «Облік і оподаткування», освітньо-професійна програма «Облік і аудит». Керівник проекту: кандидат економічних наук, доцент к.е.н., доцент Інна Афанас’єва
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64618
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2024_ФЕБА_071_бак_Фещук.pdfДипломна робота776.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.