Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64627
Title: Розвиток економічного співробітництва України з країнами Європейського Союзу в умовах війни
Authors: Клименко, Євгеній Володимирович
Keywords: дипломна робота
економічне співробітництво
Європейський Союз
Організація Об'єднаних Націй
Організація з безпеки і співробітництва в Європі
війна в Україні
Issue Date: Jun-2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Клименко Є.В. Розвиток економічного співробітництва України з країнами Європейського Союзу в умовах війни. - Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спеціальності "Міжнародні економічні відносини". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2024. - 86 с.
Abstract: У воєнний період, коли стабільність та безпека є основними пріоритетами для кожної країни, економічне співробітництво стає важливим фактором, що визначає не лише економічний розвиток, але й загальний стан суспільства. У контексті сучасних геополітичних викликів, співпраця між Україною та країнами Європейського Союзу набуває особливого значення. Проте, в умовах воєнного конфлікту, ця проблематика стає надзвичайно актуальною і потребує комплексного розгляду та вирішення. На тлі воєнного конфлікту на сході України та загострення відносин з Російською Федерацією, економічне співробітництво між Україною та країнами Європейського Союзу стає важливим інструментом зміцнення економічної стійкості, забезпечення безпеки та сприяння розвитку регіонів, що постраждали від конфлікту. Водночас, це також викликає ряд складних питань та викликів, таких як торговельні обмеження, санкції, а також ризики для економічної інтеграції та стабільності.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня "Бакалавр", галузь знань: 29 Міжнародні відносини, спеціальність 292 "Міжнародні економічні відносини", освітньо-професійна програма "Міжнародні економічні відносини". Керівник проекту: доктор економічних наук, професор Грущинська Наталія Миколаївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64627
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри міжнародних економічних відносин і бізнесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_292_2024_Клименко_ЄВ.pdfДипломна робота824.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.