Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64993
Title: Резерви підвищення ефективності використання фінансового потенціалу підприємства
Authors: Ткач, Оксана Петрівна
Keywords: підприємство
фінансовий потенціал
фінансовий стан
платоспроможність
ліквідність
прогнозування
дипломна робота
Issue Date: 2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Ткач О.П. Резерви підвищення ефективності використання фінансового потенціалу підприємства. - Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спеціальності «Економіка». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2024. – 98 с.
Abstract: Актуальність обраної теми. У сучасних умовах особливу актуальність і практичну значущість набувають питання підвищення ефективності використання фінансового потенціалу підприємства. Однією з найгостріших проблем для сучасного підприємства є збереження конкурентоспроможності та підтримання активності в умовах зовнішнього середовища, що безперервно змінюється. Проблеми ефективності функціонування підприємств пов'язані з використанням їхнього потенціалу, що зумовлює вибір та обґрунтування на основі проведеного економічного аналізу процедур оцінки величини та структури потенціалу підприємства, що дозволяють оперативно визначати його внутрішні можливості та недоліки, виявляти приховані резерви. Управління фінансовим потенціалом переслідує досягнення стратегічних цілей розвитку підприємства та спрямоване забезпечення його ринкової стійкості.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: д.е.н., професор Пілецька Саміра Тимофіївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64993
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри економіки повітряного транспорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФЕБА_2024_051_ЕП_Ткач_О._П..pdfДипломна робота649.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.