Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/9865
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДражнікова, Анна Вікторівна-
dc.contributor.authorКім, В. М.-
dc.contributor.authorКощій, І. В.-
dc.date.accessioned2014-09-17T13:52:00Z-
dc.date.available2014-09-17T13:52:00Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationДражнікова А.В., Кім В.М., Кощій І.В. Особливості формування та контролю патогенної мікобіоти дерев каштана (Aesculus L.) // Агроекологічний журнал. - 2012. - № 3. - С. 35-37.uk_UA
dc.identifier.urihttp://er.nau.edu.ua/handle/NAU/9865-
dc.description.abstractНаведено результати скринінгу рослинної сировини для отримання екстрактів з високою біологічною активністю. Експериментально оцінено вміст танінів та поліфенолів у екстрактах виноградних вичавків та сфагнового моху. Визначено мінімальну концентрацію поліфенолів екстракту сфагнового моху, що інгібує проростання спор фітопатогенного гриба роду Fusarium. Розроблено методологію пошуку перспективних джерел рослинної сировини для розробки екологічно безпечних пестицидів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.relation.ispartofseries;№ 3-
dc.subjectмікобіотаuk_UA
dc.subjectAesculus Luk_UA
dc.subjectполіфенолиuk_UA
dc.titleОсобливості формування та контролю патогенної мікобіоти дерев каштана (Aesculus L.)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.subject.udc502.5 (045)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові праці співробітників кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Drazhnikova Особливості формування та контролю....pdfОсновна стаття112.85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.