Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55763
Title: Аналіз основних прийомів архітектоніки бестселерів
Authors: Матвійчук-Юдіна, Олена Василівна
Язвінська, Анна Анатоліївна
Keywords: бестселери
композиція
прийоми архітектоніки
система видання
Issue Date: 29-Jun-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Матвійчук-Юдіна О.В., Язвінська А.А. Аналіз основних прийомів архітектоніки бестселерів // Мультимедійні технології в освіті та інших сферах діяльності: науково-практична конференція з міжнародною участю. 2 листопада 2021 р.– К.: НАУ, 2022 – С.89-90.
Abstract: Описаний бестселер як продукт раціональної видавничої індустрії, що створений завдяки суб’єктивним чинникам і є наслідком збігу запиту споживача і пропозиції письменника. Проаналізована архітектоніка видань на прикладах літературних творів-бестселерів. Обґрунтовані прийоми архітектоніки бестселерів, які полягають в ансамблі оформлення, композиції видання в цілому, розділенні та логічному підпорядкуванні частин одна одній, відображенні логічно-змістовного зв'язку елементів видання.
Description: 1. Арчер Д. Код бестселера/ Д. Арчер, М. Л. Джокерс. – КоЛібрі, 2017. – 256 с. 2. Іванова Н.Ф. Як написати бестселер [Електронний ресурс] / Ніна Іванова // Pro.books.ru. Книжковий бізнес online. – Режим доступу до ресурсу: http://probooks.ru/sitearticles/1875.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55763
Appears in Collections:ХІІ науково-практична конференція з міжнародною участю «Мультимедійні технології в освіті та інших сферах діяльності» 2 листопада 2021 р.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ММТ Матв-Юдіна О., Язвінська А. 2021.pdfТези доповіді230.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.