Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59921
Название: Стратегія просування SMM курсів в Інстаграм
Авторы: Дзюба, Аліна Олегівна
Ключевые слова: кваліфікаційна робота
стратегія
бренд
соціальні мережі
цільова аудиторія
креативність
Дата публикации: 2023
Издательство: Національний авіаційний університет
Библиографическое описание: Дзюба А.О. Стратегія просування SMM курсів в Інстаграм. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ. 2023. - 78 с.
Краткий осмотр (реферат): У сучасному світі, коли велика частина споживачів знаходиться в онлайні, SММ стає важливим інструментом для забезпечення успішної комунікації з аудиторією та забезпечення конкурентоспроможності на ринку. SММ просування дозволяє підприємствам, брендам та іншим організаціям ефективно залучати та спілкуватися зі своєю аудиторією, підвищувати її лояльність та залученість. Важливість теми засвідчує кількість наукових досліджень серед культурологів, маркетологів, рекламістів, психологів та соціологів.
Описание: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05. 2021 р №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторію університету". Керівник кваліфікаційної роботи доктор філософських наук, професор Христокін Геннадій Володимирович.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59921
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти студентів кафедри реклами і зв'язків з громадськістю

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ФМВ_2023_061_ДзюбаАО.pdf891.45 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.