Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/28868
Название: Effect of prebiotics on lyzosymic activity of the Bacillus genus bacteria
Авторы: Васильченко, Ольга Анатоліївна
Saveka, М.A.
Ключевые слова: probiotics
synbiotics
lyzosymic activity
lactulose
Bacillus subtilis
Micrococcus luteus
growth inhibition zones
Дата публикации: 2013
Библиографическое описание: Vasilchenko O.A. Effect of prebiotics on lyzosymic activity of the Bacillus genus bacteria / O.A. Vasilchenko, M.A. Saveka // Проблеми екологічної біотехнології. - 2013. - №1. Режим доступу: http://ecobio.nau.edu.ua/index.php/ecobiotech/issue/view/213/showToc
Краткий осмотр (реферат): Beneficial effects on a host health of probiotic strains of spore-forming bacteria of the Bacillus genus in combination with prebiotic substance lactulose were investigated. The influence of prebiotic lactulose on the Bacillus subtilis 39 and Bacillus subtilis 51 lyzosymic activity were analyzed. The dependence of the growth inhibition zones extension on lactulose quantity introduced into cultural medium was displayed.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/28868
Располагается в коллекциях:Наукові праці співробітників кафедри біотехнології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
4633-11761-1-PB.pdf124.07 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.