Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/29001
Назва: Вплив амінокислоти на перебіг ранніх стадій реакції розкладу редукуючих сахарів.
Автори: Руденко, Віра Миколаївна
Ключові слова: Амінокислоти
Модельні системи
D-глюкоза
RAMAN-спектроскопія
Дата публікації: 2001
Видавництво: Наукові праці УДУХТ. –2001. -№ 9. – С. 32-35
Короткий огляд (реферат): Методом RAMAN-спектроскопії досліджувалися перетворення на початкових стадіях амінокарбонільної реакції модельної системи D-глюкоза/гліцин/ОН– та реакції лужного розкладу D-глюкози. На основі аналізу RAMAN-спектрів розчинів досліджуваних реакційних систем визначалася роль амінокислоти на ранніх стадіях амінокарбонільної реакції. Робота показує можливості використання методу RAMAN-спектроскопії у дослідженні зовнішніх чинників (наявність амінокислоти) на перебіг ранніх стадій реакції розкладу D-глюкози
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/29001
Розташовується у зібраннях:Наукові статті кафедри хімії і хімічної технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ВПЛИВ АМІНОКИСЛОТ НА ПЕРЕБІГ РАННІХ СТАДІЙ.docВПЛИВ АМІНОКИСЛОТ НА ПЕРЕБІГ РАННІХ СТАДІЙ РЕАКЦІЇ РОЗКЛАДУ РЕДУКУВАЛЬНИХ САХАРІВ. Стаття.108.5 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.