Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34101
Название: ОСОБЛИВОСТІ СПРИЯННЮ СТІЙКОСТІ ТА ЯКОСТІ НАПОЇВ
Авторы: Косоголова, Людмила Олексіївна
Романова, З.М.
Романов, О.С.
Ільченко, Є.Е.
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Косоголова Л.О. Особливості сприянню стійкості та якості напоїв / Л.О. Косоголова, З.М. Романова, О.С. Романов. - НОВІТНІ ДОСЯГНЕННЯ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА НАНОФАРМАКОЛОГІЇ: тези доповідей ІІІ Міжнародної науково- практичної конференції, м. Київ, 22-23 жовтня 2015 р., Національний авіаційний університет. – 2015. – С. 98 – 99.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34101
Располагается в коллекциях:Тези конференцій кафедри біотехнології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2015 Тези Новітні досягнення біотехнології Косоголова 98.pdf52.8 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.