Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34106
Название: Мікробіологія харчових виробництв
Авторы: Решетняк, Людмила Расулівна
Пирог, Т.П.
Поводзинський, В.М.
Грегірчак, Н.М.
Ключевые слова: мікробіологія
прокаріоти
еукаріоти
харчові виробництва
Дата публикации: 2007
Библиографическое описание: Мікробіологія харчових виробництв : навч. посіб. / Т. П. Пирог, Л. Р. Решетняк, В. М. Поводзинський, Н. М. Грегірчак. - Вінниця : "Нова книга", 2007. - 464 с.
Краткий осмотр (реферат): Викладено історію розвитку мікробіології, будову клітин прокаріотів і еукаріотів, їх філогенетичну систематику, фізіологію росту, основні механізми обміну речовин і перетворення енергії. Наведені закономірності життєдіяльності мікроорганізмів, які використовуються в окремих харчових виробництвах. Показані джерела інфекції та основні контамінуючі мікроорганізми сировини, напівпродуктів та готової продукції. Для студентів, магістрантів, аспірантів та викладачів вищих навчальних закладів, а також фахівців переробної та харчової промисловості. Изложена история развития микробиологии, строение клеток прокаріот и эукариот, их филогенетическая систематика, физиология роста, основные механизмы обмена веществ и превращения энергии. Представлены закономерности жизнедеятельности микроорганизмов, использующихся в определенных пищевых производствах. Показаны источники инфекции и основные контаминирующие микроорганизмы сырья, полупродуктов и готовой продукции. Для студентов, магистрантов, аспирантов и преподавателей высших учебных заведений, а также специалистов перерабатывающей и пищевой промышленности. The history of microbiology, cell structure of prokaryotes and eukaryotes, their phylogeny systematics, physiology of growth, the basic mechanisms of metabolism and energy transformation are described. Patterns of vital activity of microorganisms used in some food industries are listed. The sources of infection and major microorganisms contaminating the raw materials, intermediate products and end-product, are characterized. Intended for bachelor students, master students, postgraduates, academics, and specialists of processing and food industry.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34106
ISSN: 978-966-382-095-8
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні матеріали співробітників кафедри біотехнології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
15-05-3.pdf15.76 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.