Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34438
Назва: ПРИГОТУВАННЯ ПИВНОГО СУСЛА З ЯРИМ І ОЗИМИМ ЯЧМЕНЕМ
Автори: Косоголова, Людмила Олексіївна
Кошова, В.М.
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Косоголова Л.О. Приготування пивного сусла з ярим і озимим ячменем / Л.О. Косоголова, В.М. Кошова // НОВІТНІ ДОСЯГНЕННЯ БІОТЕХНОЛОГІЇ: тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 80-річчю заснування Національного авіаційного університету, м. Київ, 24-25 жовтня 2013 р., Національний авіаційний університет / редкол. К. Г. Гаркава, Е. М. Попова та ін. – К. : Вид-во «Мегапринт», 2013. – С. 75.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34438
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Досягнення быотехнологї 2013.pdf8.82 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.