Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34441
Назва: ВПЛИВ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ДРІЖДЖІВ НА ЯКІСТЬ ГОТОВОГО ПИВА
Автори: Решетняк, Людмила Расулівна
Кошова, В.М.
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Решетняк Л.Р. Вплив життєдіяльності дріжджів на якість готового пива / Л.Р. Решетняк, В.М. Кошова // НОВІТНІ ДОСЯГНЕННЯ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА НАНОФАРМАКОЛОГІЇ: тези доповідей ІІІ Міжнародної науково- практичної конференції, присвяченої 10-річчю кафедри біотехнології Національного авіаційного університету та 175-річчю кафедри фармакології Національного медичного університету ім. О.О.Богомольця, м. Київ, 22-23 жовтня 2015 р., Національний авіаційний університет / редкол. К. Г. Гаркава, Е. М. Попова та ін. – К. : Вид-во «Мегапринт», 2015. – С. 97.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34441
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Новітні досягнення быотехнології 2015.pdf1.52 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.