Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/36786
Назва: MODELING OF CHAMPIGNON STIPE DRYING PROCESS
Автори: Kubaychuk, O
Ключові слова: печериця, протеїн, процес сушіння, питома теплота випаро- вування, вологість, температура, модель.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Наукові праці НУХТ.
Бібліографічний опис: Наукові праці НУХТ. Т.21, №6, - 2015., С. 147-153.
Короткий огляд (реферат): The problem of champignons drying has beenn investigated in this article. The optimum temperature for drying is the temperature at which the final product has the best taste and retains the maximal quantity of nutrients. The research was conducted using the method of simultaneous thermal analysis. It was established experimentally that the optimum temperature for the stipes and caps of champignons vary significantly. The models of drying fungi stipes at different fixed temperatures have been developed. The drying process of fungi stipes at optimum temperature has been modeled.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/36786
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи співробітників кафедри прикладної математики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
___NPNUFT_21_6_2015.pdf399.75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.