Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41080
Title: Концептуальні рішення кабельної системи центру обробки даних
Authors: Холявкіна, Тетяна Володимирівна
Сподобаєв, М.С.
Шевченко, О.П.
Keywords: центр обробки даних
рівень надійності
фізичне середовище передачі даних
безпека
Issue Date: 12-Jun-2019
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Холявкіна Т.В.,Сподобаєв М.С., Шевченко О.П., Концептуальні рішення кабельної системи центру обробки даних. Наукоємні технології: Науковий журнал.,Київ., Національний авіаційний університет, 2019.-№2(42).-С. 169-176.
Abstract: У роботі було розглянуто всі рівні надійності Data Center. Враховуючи необхідний рівень надійності та доступності інформаційної системи, обгрунтовано вибір необхідних підсистем інфраструктури та технологічних рішень. Економічна ефективність проекту може бути помітно підвищена завдяки запропонованому визначенню цінності бізнесу При цьому концепція проводових з’єднань системи підвищує надійність самого проекту.
Description: Створення Центру обробки даних Adaptive Engineering Infrastructure - це дуже складний процес. Зміни сучасної економічної ситуації, надзвичайно короткі цикли IT-середовища змінили ставлення до способу досягнення цінності бізнесу, що також використовує мережеву критичну фізичну інфраструктуру. Для проектування та розгортання інтегрованої системи, яка працює відповідним чином, важливо переглянути не лише окремі компоненти, але і всю інфраструктуру. Серед старих систем мережевої критичної фізичної інфраструктури — зважаючи на їх унікальні проектні рішення та негнучку надлишкову конструкцію неможливо знайти систему, яка може оптимізувати всі три вектори виробництва (доступність, швидкість реагування, повна вартість володіння), не було способів отримання високоякісної системи (доступності) у прийнятних термінах (швидкість реакція), прийнятна ціна.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41080
DOI: 10/18372/2310-5461.42.13748
Appears in Collections:Публікації у наукових виданнях кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Копія_стр_169_176.PDFСтаття7.03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.