Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41720
Назва: Вдосконалення технології виробництва дієтичної добавки «Ліпогрейд»
Автори: Ковальчук, Анна Сергіївна
Ключові слова: дипломна робота
пробіотичний препарат
кишкова мікрофлора
пребіотики
молочнокислі бактерії
біомаса
кислотність
активність
лактобацили
культивування
Дата публікації: лют-2020
Бібліографічний опис: Національний авіаційний університет
Короткий огляд (реферат): Мета дипломної роботи — вдосконалити технологію виробництва дієтичної добавки «Ліпогрейд». Об'єкт дослідження — культивування бактерій дієтичної добавки «Ліпогрейд». Предмет дослідження — мікроорганізми дієтичної добавки «Ліпогрейд» (Lactobacillus plantarum). Методи дослідження — мікробіологічні, фізико-хімічні, аналітичні, біохімічні. Результати магістерської роботи рекомендується використовувати під час проведення наукових досліджень та в практичній діяльності фахівців-біотехнологів. Недостатньо досліджено джерела вуглецю для живлення молочнокислих бактерій. Тому проводились різні мікробіологічні та біохімічні дослідження зі складовими поживного середовища для культивування лактобактерій та культуральним середовищем. Встановлено вихід біомаси та титровану кислотність культуральних середовищ з різними джерелами вуглецю. Визначено протеолітичну активність.
Опис: Робота випускника освітнього ступеня магістра за спеціальністю «Фармацевтична біотехнологія» публікується згідно наказу ректора №008/од від 21.01.2020. Керівник дипломної роботи к.т.н. доцент Решетняк Людмила Расулівна
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41720
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ФЕБІТ_2020_162_КовальчукАС.pdf3.07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.