Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/42817
Назва: Конкурентоспособность винодельческой промышленности Китая
Автори: Руднєва, Марина Григорівна
Rudnieva, Maryna
Руднева, Марина Григорьевна
Ключові слова: конкурентоздатність
конкурентоспособность
винний ринок
ринок вина
Китай
виноробна промисловість
Дата публікації: 2011
Видавництво: Макс-Пресс
Бібліографічний опис: Руднева М. Г. Конкурентоспособность винодельческой промышленности Китая [Электронный ресурс] / М. Г. Руднева // Материалы Международного молодежного научного форума «ЛОМОНОСОВ-2011» / отв. ред. А. И. Андреев, А. В. Андриянов, Е. А. Антипов, М. В. Чистякова. – М.: Макс-Пресс, 2011. – 1 электрон. опт. диск (DVD-ROM).
Короткий огляд (реферат): В ході дослідження були виділені конкурентні переваги китайської виноробної промисловості згідно "ромба Портера". Також розраховані коефіцієнти порівняльних переваг (індекс Баласса) для галузі та розглянута їх динаміка з 1992 по 2007 рік.
В ходе исследования , были выделены конкурентные преимущества китайской винодельческой промышленности, согласно «ромбу Портера». Также, рассчитаны коэффициенты сравнительных преимуществ (индекс Баласса) для отрасли и рассмотрена их динамика с 1992 по 2007 год.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lomonosov-msu.ru/archive/Lomonosov_2011/1185/8825_3fc4.pdf
http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/42817
Розташовується у зібраннях:Наукові статті викладачів кафедри міжнародного туризму та країнознавства

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Competitiveness of China's wine industry.pdf295.53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.