Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/44362
Название: Development of resource-saving technologies for processing wood waste for the production of alcoholic beverages
Авторы: Kuzmin, Oleg
Isaienko, Volodymyr
Ключевые слова: development of resource-saving technologies
waste
food industry
environmental technologies
pyrolyzed wood waste
Дата публикации: 24-июл-2020
Издательство: European Scientific Platform
Библиографическое описание: Kuzmin O., Isaienko V. Development of resource-saving technologies for processing wood waste for the production of alcoholic beverages // ΛΌГOΣ. Theoretical and empirical scientific research: concept and trends. – 2020. – P. 9-11.
Краткий осмотр (реферат): Waste reduction is a key challenge for the sustainable development of the food industry, so reducing it is a pressing issue for most businesses in the industry. Waste recycling and utilization is a strategic goal for each company, which involves the involvement of innovative technologies based on the evaluation of decisions in reducing the cost of finished products, minimizing raw material losses, increasing the yield of finished products.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/44362
DOI: 10.36074/24.07.2020.v2.02
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій співробітників кафедри екології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Isaienko.pdf574.58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.