Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/49995
Название: Конкурентні переваги в діяльності ТМ «Королівський смак»
Другие названия: Competitive advantages in the activities of TM "Royal Taste"
Авторы: Новак, Валентина Олексіївна
Novak, Valentyna
Мостенська, Тетяна Леонідівна
Mostenska, Tetiana Leonidivna
Ключевые слова: конкурентоспроможність продукції
product competitiveness
конкурентні переваги підприємства
competitive advantages of the enterprise
цінова політика
pricing policy
конкуренція
competition
стабільність товарного вигляду
stability of the product
потенціал
potential
Дата публикации: 22-окт-2020
Издательство: Національний університет біоресурсів і природокористування України
Библиографическое описание: Новак В.М., Мостенська Т.Л.Конкурентні переваги в діяльності ТМ «Королівський смак» // Нові виклики для аграрного сектору України в умовах глобалізації: матеріали ІІІ міжнар наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих вчених (Київ, 22 жовт. 2020 р.). Київ: Національний університет біоресурсів і природокористування України, 2020. С. 161-163.
Краткий осмотр (реферат): Доведено, що головною причиною, яка спонукає компанії покращувати якість своєї продукції, є конкуренція. Покращуючи свій продукт, компанії створюють нові робочі місця, розширюють ринок збуту товарів та збільшують свої прибутки. Цінова політика продукції ТМ «Королівський смак» повністю залежить від урожайності.
It has been proven that the main reason that motivates companies to improve the quality of their products is competition. By improving their product, companies create new jobs, expand the market for goods and increase their profits. The pricing policy of products of TM "Royal Taste" completely depends on productivity.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/49995
Располагается в коллекциях:Наукові матеріали кафедри менеджменту зовнішньоекономічної діяльності підприємств

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Збірник НУБІП-161-163.pdfподано до видання201.45 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.