Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/50723
Назва: | Дослідження впливу коронавірусу на споживання продуктів харчування за допомогою регресійного аналізу |
Автори: | Горідько М.Ю. Мирончук О.А. |
Ключові слова: | пандемія COVID-19 рівняння регресії критерій Фішера структура споживання онлайн торгівля оффлайн торгівля |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Національний авіаційний університет |
Бібліографічний опис: | Горідько М.Ю., Мирончук О.А. Дослідження впливу коронавірусу на споживання продуктів харчування за допомогою регресійного аналізу // Політ. Сучасні проблеми науки : тези доповідей ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених . – Національний авіаційний університет. – Київ, 2021. - С. 141. |
Короткий огляд (реферат): | У 2020 році світова економіка зазнала серйозних потрясінь, пов’язаних насамперед з пандемією COVID-19. Ці події серйозно позначилися на споживацьких звичках. Зміни торкнулися не лише структури споживання, а й способів споживання товарів і послуг. |
Опис: | 1. Споживацькі настрої українців у 2020 році [Електронний ресурс]. - Режим доступу: https://www2.deloitte.com/content/dam/Deloitte/ua/Documents/Press-release |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/50723 |
Розташовується у зібраннях: | Політ. Прикладна математика. 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Goridko_M_J.pdf | 380.17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.