Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/50975
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОнофрієнко, Анатолій-
dc.contributor.authorКорецька, Єлизавета-
dc.contributor.authorУсенко, Станіслав-
dc.date.accessioned2021-06-02T13:15:50Z-
dc.date.available2021-06-02T13:15:50Z-
dc.date.issued2021-05-
dc.identifier.citationОнофрієнко А.І. Система екологічного контролю якості сільськогосподарської сировини в Україні / А.І. Онофрієнко, Є.М. Корецька, С.А. Усенко // Політ. Сучасні проблеми науки: тези доповідей XХI Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених. – Національний авіаційний університет. – Київ, 2021. - С. 86-87.uk_UA
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/50975-
dc.description1. N.A. Makarenko. Ecological expertise of technologies of cultivation of agricultural crops: Kyiv: 2008. 81c. 2. Alexander Saak. Quality control in agricultural value chains and external certification. IFPRI: International Food Policy Research Institute. 2016. C. 1–2. 3. Piromalis, D., Tseles, D. Quality management of agricultural products. Proceedings of the 2nd International Scientific Conference on Information Technology and Quality. 2005. No. January.uk_UA
dc.description.abstractСистема екологічного контролю якості сільськогосподарської сировини є невід’ємною частиною харчової промисловості України, оскільки продукція може містити в собі шкідливі для людей та інших організмів речовини. Розглянемо особливості вітчизняної та зарубіжної систем. Розбір досліджень і спеціалізованої літератури дають зрозуміти важливість розглянутих систем з точки зору забезпечення високого рівня життя населення. Метою є аналіз вітчизняної системи екологічного контролю якості сільськогосподарської сировини та пошук ідей щодо її покращення. Недосконалості системи екологічного контролю якості сільськогосподарської сировини можуть суттєво впливати на здоров’я людей. Понад 20% українських сільськогосподарських угідь містять в ґрунті радіонукліди, отрутохімікати та різноманітні токсичні речовини, які в свою чергу погіршують і, навіть, роблять небезпечним склад вирощуваних на них сільськогосподарських культур.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectсільськогосподарська сировинаuk_UA
dc.subjectконтроль якостіuk_UA
dc.subjectекологічно чиста сировинаuk_UA
dc.subjectфізичні показникиuk_UA
dc.subjectтехнологічні показникиuk_UA
dc.subjectсанітарно-гігієнічні показникиuk_UA
dc.titleСистема екологічного контролю якості сільськогосподарської сировини в Україніuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Політ. Екологічна безпека, інженерія та технології. 2021

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5_Корецька_Є_М тези - Elizabeth Koretska.pdfТези доповіді299.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.